Auto servis Dragan - Svilajnac

as-feder  Nudimo Vam: Reglažu trapova na putničkom, kombi i mini teretnom programu vozila kompjuterom najnovije generacije marke Hofmann; Balansiranje točkova za motorcikle, vozila putničkog, kombi i mini teretnog programa sa ili bez centralnog otvora; Ispravljanje čeličnih i aluminijumskih felni i po potrebi varenje istih savremenom tehnologijom (TIG postupak); Vulkanizerske usluge, montaža pneumatika na motorciklima, putničkom, kombi i mini teretnom programu; Krpljenje guma; Ugradnju svih vrsta šofer-šajbni za sve tipove vozila; Auto mehaniku; Nabavku i ugradnju svih delova. Od jeseni 2007.godine dostupna je opcija montaže pax točkova i run-flat guma...

Prezentacije iz Svilajnca (11)

Prezentacije iz radionice Hosting001.net u Svilajncu

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.chili.rs

Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Miladinović se bavi proizvodnjom začinskog i aromatičnog bilja i proizvodnjom rasada u zaštićenom prostoru.

505
Link www.sitastill.com

Modni frizerski salon - Sita plus, Svilajnac, Srbija

429
Link www.sedlare.org

Selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija

504
Link www.as-feder.com

Auto servis - Dragan Miladinović Feder, Servis se nalazi u centru Svilajnca, Srbija

418
Link www.vita-vasic.com

Prikaz nove knjige "Srbine probudi se i počni da živiš" i ostalih knjiga iz pera pisca Vite Vasića...

506
Link www.pcelarska-farma-grozdanovic.com

Proizvodimo na veliko i na malo: med, mleč, propolis, polen i proizvodimo matice....

493
Link www.flasteri.com

Za Vašu mentalnu, emocionalnu i duhovnu ravnotežu, zlatno trojstvo, FitoFlast. Flasteri za lečenje anksioznosti, hemoroida, astme i bronhitisa.

440
Link www.bobanzubar.com

Stomatološka ordinacija "VINEDENT" - Svilajnac. Dr Slobodan Đorđević od 1980. godina bavi se stomatološkom praksom a od 1994. godine privatnom stomatološkom praksom. Ordinacija "Vinedent" je jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija.

483
Link www.srbijaknjiga.com

Dejan Nikolić – istoričar i publicista

577
Link www.ratan.rs

Ručno pletene garniture za sedenje od tehnološkog rattana

461
Link www.zenitsv.com

Benzinska pumpa i perionica, transport van gabarita, restoran, banket sala i prenoćište...

462

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.