Sita plus - Svilajnac

sitastill  Već duži niz godina Bojan Sitić izgrađuje svoj frizerski stil kroz oblikovanje ženskih i muških frizura. Kada jednom dođete u naš salon pitanje sa početka ove stranice više neće izazivati dilemu kod Vas. Modni frizerski salon "Sita plus" Svilajnac nudi sledeće usluge: Šišanje, feniranje i bojenje kose. Posebna pažnja posvećuje se dubinskoj nezi kose. U toku usluge u ponudi je osveženje u vidu bar tri vrste kafe, fina paleta čajeva i naravno raznovrsni voćni sokovi i ostali bezalkoholni napici. Zakazivanje je obavezno i ono Vam omogućava da na red dođete bez puno čekanja, u zakazano vreme. Preporučujemo zakazivanje 2 - 3 dana unapred, u zavisnosti od usluge koja Vam bude trebala.

Prezentacije iz Svilajnca (11)

Prezentacije iz radionice Hosting001.net u Svilajncu

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.chili.rs

Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Miladinović se bavi proizvodnjom začinskog i aromatičnog bilja i proizvodnjom rasada u zaštićenom prostoru.

521
Link www.sitastill.com

Modni frizerski salon - Sita plus, Svilajnac, Srbija

443
Link www.sedlare.org

Selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija

518
Link www.as-feder.com

Auto servis - Dragan Miladinović Feder, Servis se nalazi u centru Svilajnca, Srbija

429
Link www.vita-vasic.com

Prikaz nove knjige "Srbine probudi se i počni da živiš" i ostalih knjiga iz pera pisca Vite Vasića...

519
Link www.pcelarska-farma-grozdanovic.com

Proizvodimo na veliko i na malo: med, mleč, propolis, polen i proizvodimo matice....

505
Link www.flasteri.com

Za Vašu mentalnu, emocionalnu i duhovnu ravnotežu, zlatno trojstvo, FitoFlast. Flasteri za lečenje anksioznosti, hemoroida, astme i bronhitisa.

453
Link www.bobanzubar.com

Stomatološka ordinacija "VINEDENT" - Svilajnac. Dr Slobodan Đorđević od 1980. godina bavi se stomatološkom praksom a od 1994. godine privatnom stomatološkom praksom. Ordinacija "Vinedent" je jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija.

497
Link www.srbijaknjiga.com

Dejan Nikolić – istoričar i publicista

592
Link www.ratan.rs

Ručno pletene garniture za sedenje od tehnološkog rattana

475
Link www.zenitsv.com

Benzinska pumpa i perionica, transport van gabarita, restoran, banket sala i prenoćište...

473

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.