Sita plus - Svilajnac

sitastill  Već duži niz godina Bojan Sitić izgrađuje svoj frizerski stil kroz oblikovanje ženskih i muških frizura. Kada jednom dođete u naš salon pitanje sa početka ove stranice više neće izazivati dilemu kod Vas. Modni frizerski salon "Sita plus" Svilajnac nudi sledeće usluge: Šišanje, feniranje i bojenje kose. Posebna pažnja posvećuje se dubinskoj nezi kose. U toku usluge u ponudi je osveženje u vidu bar tri vrste kafe, fina paleta čajeva i naravno raznovrsni voćni sokovi i ostali bezalkoholni napici. Zakazivanje je obavezno i ono Vam omogućava da na red dođete bez puno čekanja, u zakazano vreme. Preporučujemo zakazivanje 2 - 3 dana unapred, u zavisnosti od usluge koja Vam bude trebala.

Prezentacije van Svilajnca (06)

Prezentacije iz radionice Hosting001.net van Svilajnca

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.unikatnepozivnice.com

Unikatne pozivnice i čestitke za sve prilike - SVIM d.o.o. Beograd, Stanka Paunovića 62/34. Cene pozivnica se kreću od 70 do 135 rsd. Svaka kupljena pozivnica ide sa kovertom, svaki deo pozivnice se može menjati u skladu sa Vašim željama....

483
Link www.stopdrogama.org

Društvo za borbu protiv narkomanije - Beograd, АNTI-DRUGS ASSOCIATION – BELGRADE

482
Link www.pozivnicehartijel.com

Omogućavamo Vam uštampavanje odabranih pozivnica, u kratkom roku po vašoj želji. Odaberite tip pozivnice i pošaljite nam željeni tekst.

452
Link www.amg75.com

Agencement Menuiserie Générale - travaux de rénovation

509
Link www.creationssarahmariage.net

Fabricant de robes de mariée, soirée, cortège, enfant. Vente en détail, gros et demi-gros.

495
Link www.bijelic-brennstoffhandel.com

Trgovinska i posrednička firma sa sjedištem u Veldenu, Austria. Osnovna delatnost je distribucija ogrevnog drveta.

474

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.