STR "CD klub 001" - Svilajnac

hosting001  STR "CD klub 001" Svilajnac (Web Hosting 001) Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga (FTP, PHPbb, WordPress, Joomla i Foto) a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno). Paketi su, u principu, bez ograničenja veličine ali mi Vam garantujemo zadate vrednosti.

Prijateljski linkovi (04)

Prezentacije uz saradnju Hosting001.net

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.sirotinjaraja.info

O tome kako je to biti siromah, u Srbiji

531
Link www.aferaltribune.net

Politika, pravo, istorija filozofije, web design, - Nebojša Dajić, Daja

478
Link www.skolasedlare.org

Osnovna škola "Branko Radičević", selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija. Sajt uređuju učenici uz pomoć profesorke Tanje Blagojević.

499
Link www.resavskipostonosa.com

Ресавски поштоноша - Периодични часопис - Вести из Свилајнца, Деспотовца и околине

441

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.